Bercik25 Napisano 20 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2015 Witam!Proszę o ID tego przedmiotu, nie mam pojęcia co to jest, może komuś się to skojarzy, szukałem czegoś podobnego ale bez skutku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bercik25 Napisano 20 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2015 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bercik25 Napisano 20 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2015 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bercik25 Napisano 20 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2015 Jeszcze raz to pierwsze zdjęcie, z tym że jest odrobinę większe, tamto za mocno zmniejszyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szrek64 Napisano 20 Czerwiec 2015 Share Napisano 20 Czerwiec 2015 część dzwonka rowerowego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bercik25 Napisano 20 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2015 Dokładnie o tym samym pomyślałem, ale nie byłem do końca pewny...faktycznie, to może być to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bercik25 Napisano 23 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2015 Muszę niestety prosić o ponowną identyfikację, po leciutkim podczyszczeniu i zrobieniu zdjęcia z innej strony widać jakąś głowę na środku, dodatkowo podaję średnicę + - 3.5cm, która wydaje mi się troszkę za mała jak na pokrywkę z dzwonka rowerowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.