mmmmmmm urghhh! Napisano 8 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2015 Witajcie -świeże znalezisko, jeszcze nie czyszczone. Klamra miedziana, o wymiarach 68 mm x 41 mm. Gdy znalazłam były jeszcze resztki materiału - wyglądało jak len (kiedyś z takiego materiału były worki na ziemniaki)ale rozpadało się w rękach.Będę wdzięczna za identyfikację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmmmmmm urghhh! Napisano 8 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2015 druga strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 8 Czerwiec 2015 Share Napisano 8 Czerwiec 2015 Klamra kostiumowa - jeden z wieeelu wzorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmmmmmm urghhh! Napisano 8 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2015 Dzięki za ekspresową odpowiedź. Choć nie ukrywam Bjar_1, że potrafisz podłamać człowieka :DJuż widziałam jakiś XVII wiek co najmniej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 8 Czerwiec 2015 Share Napisano 8 Czerwiec 2015 Myślę, że jednak pierwsze dwudziestolecie XX wieku i to raczej jego koniec ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.