Skocz do zawartości

Deus xp ustawienia pomocy

zip139a

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam Panowie prosił bym bardzo o pomoc w ustawieniu Deusa.Chodzi mi o to by wykrywacz był w stanie wyszarpać depozyt jednocześnie nie pomijając drobnicy.Teraz chodze na 2 programie GMP z zmienionym Reactivi na 1 i podniesionym wzmocnieniem audio na 6.Cxzy na takich ustawieniach wytargam skrytkę?Ewentualnie na jakich biegać by nie pomijać jednocześnie drobnicy?Dziękuje
Napisano
Program 1 kolego. Dyskryminacja na 5, czułość maksymalnie ile się da bez męczenia uszu i z zachowaniem stabilności, w kwestii gruntu zrobić pompowanie do gleby lub ustawić na śledzenie, ustawić pełne tony a resztę ustawień zostawić na predefiniowanych.
Napisano
podepnę się pod temat bo od niedawna mam toto ustrojstwo w wersji lite ale nie miałem czasu się za dużo pobawić. idąc na skróty, proszę aby ktoś wytłumaczył jak dostroić do gruntu to cudo na samych słuchawkach...
Napisano
W instrukcji anglojęzycznej na stronie 19-tej jest opisane jak stroić do gruntu używając programu numer 10.
Napisałem wczoraj odp, ale informacja nie dodała się do forum.
  • 1 year later...
Napisano
Witam. Podpinam się do pytania o dostrojenie do gruntu Xp Deus lite. Niby w instrukcji jest opis jak to zrobić na P10 lecz w praktyce nie wychodzi. Jakieś rady?
Napisano
Witam,
w P10 wybierasz grunt, na panelu przyciskasz (-), pompujesz cewkę do guntu dopóki nie usłyszysz przeciągłego sygnału, po tym odczytujesz grunt i tą wartośc wpisujesz na innych wybranych programach,
pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie