zip139a Napisano 5 Czerwiec 2015 Share Napisano 5 Czerwiec 2015 Witam Panowie prosił bym bardzo o pomoc w ustawieniu Deusa.Chodzi mi o to by wykrywacz był w stanie wyszarpać depozyt jednocześnie nie pomijając drobnicy.Teraz chodze na 2 programie GMP z zmienionym Reactivi na 1 i podniesionym wzmocnieniem audio na 6.Cxzy na takich ustawieniach wytargam skrytkę?Ewentualnie na jakich biegać by nie pomijać jednocześnie drobnicy?Dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kane Napisano 9 Czerwiec 2015 Share Napisano 9 Czerwiec 2015 Program 1 kolego. Dyskryminacja na 5, czułość maksymalnie ile się da bez męczenia uszu i z zachowaniem stabilności, w kwestii gruntu zrobić pompowanie do gleby lub ustawić na śledzenie, ustawić pełne tony a resztę ustawień zostawić na predefiniowanych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav79 Napisano 10 Czerwiec 2015 Share Napisano 10 Czerwiec 2015 podepnę się pod temat bo od niedawna mam toto ustrojstwo w wersji lite ale nie miałem czasu się za dużo pobawić. idąc na skróty, proszę aby ktoś wytłumaczył jak dostroić do gruntu to cudo na samych słuchawkach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andretus Napisano 11 Czerwiec 2015 Share Napisano 11 Czerwiec 2015 Deus xp lite-Na słuchawkach ustawiony jest grunt fabryczny, jedynie program 7 ustawienia gruntu na 27 na pozostałych programach 85-90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kane Napisano 11 Czerwiec 2015 Share Napisano 11 Czerwiec 2015 W instrukcji anglojęzycznej na stronie 19-tej jest opisane jak stroić do gruntu używając programu numer 10.Napisałem wczoraj odp, ale informacja nie dodała się do forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maver Napisano 5 Marzec 2017 Share Napisano 5 Marzec 2017 Witam. Podpinam się do pytania o dostrojenie do gruntu Xp Deus lite. Niby w instrukcji jest opis jak to zrobić na P10 lecz w praktyce nie wychodzi. Jakieś rady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szpagat Napisano 11 Marzec 2017 Share Napisano 11 Marzec 2017 Witam, w P10 wybierasz grunt, na panelu przyciskasz (-), pompujesz cewkę do guntu dopóki nie usłyszysz przeciągłego sygnału, po tym odczytujesz grunt i tą wartośc wpisujesz na innych wybranych programach, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.