Danny83 Napisano 5 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2015 Pierwszy raz spotkałem się z takim carskim guzikiem, ktoś wie o nim coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danny83 Napisano 5 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2015 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 7 Czerwiec 2015 Share Napisano 7 Czerwiec 2015 Biały metal, a więc poszedłbym w stronę jednostek gwardyjskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
april_86 Napisano 7 Czerwiec 2015 Share Napisano 7 Czerwiec 2015 czy biały metal to się okaże, powiedz nam jak czyściłeś?tak wygląda również mosiądz po czyszczeniu elektrolizą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
april_86 Napisano 7 Czerwiec 2015 Share Napisano 7 Czerwiec 2015 teraz się przypatrzyłem sygnaturom - czy tam jest napisane CZISTAGO OŁOWA"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobow99 Napisano 7 Czerwiec 2015 Share Napisano 7 Czerwiec 2015 Jak dla Was to mosiądz, to gratuluję wyobraźni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 7 Czerwiec 2015 Share Napisano 7 Czerwiec 2015 Chyba dla kol. Aprila, bo dla mnie to nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danny83 Napisano 7 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2015 guzik tylko przetarty i opłukany z ziemi, i jest z ołowiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.