Szaman9 Napisano 3 Czerwiec 2015 Autor Napisano 3 Czerwiec 2015 witam , chciałem spytac o takie cos , zaznaczyłem element gładki z jednej strony
Szaman9 Napisano 3 Czerwiec 2015 Autor Napisano 3 Czerwiec 2015 z drugiej jak widac , inaczej jest zakończone
Szaman9 Napisano 3 Czerwiec 2015 Autor Napisano 3 Czerwiec 2015 z tyłu widac , że było przymocowane do czegoś w dwóch miejscach . do czego to , po co , z kiedy , jak można spytac ? pozdrawiam i obfitości .
Ave Danzig Napisano 3 Czerwiec 2015 Napisano 3 Czerwiec 2015 Coś do regulacji odchylenia, z łóżka, tapczanu ... jakiegoś mebla.Zagłębienie w zaznaczony miejscu miało za zadanie umożliwić wkręcenie śruby za pomocą np. śrubokręta prostopadle do powierzchni.
Szaman9 Napisano 3 Czerwiec 2015 Autor Napisano 3 Czerwiec 2015 nie wiem , dla tego pytam , z tym wygładzonym miejscem , to może byc , bo jest idealnie pod tym kawałek , śruby , nitu , a drugi na końcu , masywne jest , więc mogło służyc do większych obciążeń . dzięki zatem .
Pytanie
Szaman9
witam , chciałem spytac o takie cos , zaznaczyłem element gładki z jednej strony
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.