dzik82 Napisano 28 Maj 2015 Autor Share Napisano 28 Maj 2015 WitamTrafiło mi się ostatnio takie mosiężne,srebrzone pudełeczko o wysokości ok 8mm, z tylu proste,gładkie.Jak widać po obu stronach mocowane do czegoś na 2 kolki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzik82 Napisano 28 Maj 2015 Autor Share Napisano 28 Maj 2015 Z góry po otwarciu klapki ukazał się bolec ,coś ala knopik ,być może służyło to właśnie do przymocowania do paska ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzik82 Napisano 28 Maj 2015 Autor Share Napisano 28 Maj 2015 Po otwarciu pudełeczka serce zabiło mocniej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzik82 Napisano 28 Maj 2015 Autor Share Napisano 28 Maj 2015 I....klops,niestety zabrakło najistotniejszego elementu:(Proszę o jakiekolwiek informacje na temat tej dziwnej pieczątki,być może ktoś zetknął się z podobnym przedmiotem ,wygląda na cywilną,być może to jakaś zabawka,nie mam koncepcji...Z góry dziękuje za pomoc ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 28 Maj 2015 Share Napisano 28 Maj 2015 Proszę o jakiekolwiek informacje..."pieczęcie mają swój dział do ID! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzik82 Napisano 28 Maj 2015 Autor Share Napisano 28 Maj 2015 Wybacz Tyfus,nie często wstawiam przedmioty do id,zmyliła mnie nazwa działu medale,guziki,pieczęcie i inne" nie zawierająca słowa identyfikacja.Dodam ,że przedmiot nie posiada żadnych sygnatur. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaraz Napisano 28 Maj 2015 Share Napisano 28 Maj 2015 Witam. W miernikach promieniotwórczości bywają testery do kalibracji z niewielką ilością materiału promieniotwórczego.Być może że to jest to. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 28 Maj 2015 Share Napisano 28 Maj 2015 mimo wszystko, pozwolę sobie przenieść wątek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.