Lelonek1 Napisano 25 Maj 2015 Autor Napisano 25 Maj 2015 Znalazłem taki oto malutki aluminiowy czubek. Czy może on pochodzić od jakiegoś straszaka" lub czegoś podobnego ??
Lelonek1 Napisano 26 Maj 2015 Autor Napisano 26 Maj 2015 To jest całe aluminiowe bez dziurki na wkład.
Lelonek1 Napisano 25 Maj 2015 Autor Napisano 25 Maj 2015 Znalazłem taki oto malutki aluminiowy czubek. Czy może on pochodzić od jakiegoś straszaka" lub czegoś podobnego ??
Szaman9 Napisano 25 Maj 2015 Napisano 25 Maj 2015 nie wiem , czy to nie czubek strzały sportowej sprzed 20 lat ( to wyrzucaliśmy i cały tył , a z rur waliliśmy do siebie z kuleczek z dzikiego bzu , a jak były miedziaki , to z plasteliny ), albo element jakiegoś wskaźnika , bo wydaje mi się , że to coś jest odcięte od czegoś większego . ale wiec , że mogę się mylic . pozdrawiam .
Pytanie
Lelonek1
Znalazłem taki oto malutki aluminiowy czubek. Czy może on pochodzić od jakiegoś straszaka" lub czegoś podobnego ??
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.