ex Napisano 29 Marzec 2004 Autor Share Napisano 29 Marzec 2004 Proszę o pomoc w identyfikacji zapalnika, przybliżone wymiary na rys.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ex Napisano 29 Marzec 2004 Autor Share Napisano 29 Marzec 2004 I jeszcze jeden w lepszym stanie, zdjęcia nie mam ale są widoczne bicia: 127 d AZ 1(3 lub 8 niewidoczne)01 195 39W najszerszym miejscu ~18mm, długość 27mm, szer. gwintu 14mm.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 29 Marzec 2004 Share Napisano 29 Marzec 2004 Też się z chęcią dowiem jaki to zapalnik. Kopnąłem kiedyś taki z czóbkiem (płaskim na końcu) i zapalnikiem w środku, ale bez żadnych materiałów wybóchowych.A ten twój był stalowy? Ja nie widziałem żadnych bić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ex Napisano 29 Marzec 2004 Autor Share Napisano 29 Marzec 2004 Nie wiem z czego one są, ten pierwszy jest w bardzo złym stanie, a na drugim widać bicia, więc albo nowszy albo z lepszego materiałupzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
ex
Proszę o pomoc w identyfikacji zapalnika, przybliżone wymiary na rys.
Pozdrawiam
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.