Czołem Koledzy ! Przepraszam, ale jestem już zmęczony przeszukiwaniem netu - bez efektu ! A tu mamy przecież forum eksperckie ( bez czczych komplementów.... ). A sprawa jest taka :Grom występuje w szarych beretach ( właściwie jasnopopielatych ). Na większości fotek są to berety tłoczone ze specyficzną odznaką umieszczaną po lewej stronie beretu. Spotkali się może Koledzy z beretami tej jednostki szytymi ( nie tłoczonymi..)i bez owej odznaki ? Może jakaś wersja starsza, polowa... Widziałem dziś taki beret u kumpla - pochodzący z bardzo wiarygodnego źródła ( nie jakas allegrowa ściema ), niestety aktualnie bez dostępu do ofiarodawcy, że tak powiem : - )). Pozdrowienia uprzejme Czarek
Pytanie
czarekg1
Przepraszam, ale jestem już zmęczony przeszukiwaniem netu - bez efektu ! A tu mamy przecież forum eksperckie ( bez czczych komplementów.... ). A sprawa jest taka :Grom występuje w szarych beretach ( właściwie jasnopopielatych ). Na większości fotek są to berety tłoczone ze specyficzną odznaką umieszczaną po lewej stronie beretu. Spotkali się może Koledzy z beretami tej jednostki szytymi ( nie tłoczonymi..)i bez owej odznaki ? Może jakaś wersja starsza, polowa...
Widziałem dziś taki beret u kumpla - pochodzący z bardzo wiarygodnego źródła ( nie jakas allegrowa ściema ), niestety aktualnie bez dostępu do ofiarodawcy, że tak powiem : - )).
Pozdrowienia uprzejme
Czarek
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.