Lelonek1 Napisano 18 Maj 2015 Autor Napisano 18 Maj 2015 Witam znalazłem oto ten stary sygnet(prawdopodobnie, z góry tak zakładam).Widać na nim czerwoną farbę(był malowany). Wygląda mi na bardzo stary. Brakuje w nim niestety oczka.Próba prawdopodobnie znajduje się od spodu.
Weles Napisano 19 Maj 2015 Napisano 19 Maj 2015 Lelonek..-Próba prawdopodobnie znajduje się od spodu"-to może byś ją zapodał..bo na fotach nic nie widać.A tak w ogóle to wrzuciłbyś wszystkie pierdoły do jednego wątku..pozdr.
Lelonek1 Napisano 19 Maj 2015 Autor Napisano 19 Maj 2015 Chodzi o to, że próba jest ale nie wiadomo jaka bo nie widać nic.
kopijnik2 Napisano 19 Maj 2015 Napisano 19 Maj 2015 LelonkuSpam - to przesyłanie niechcianej - nieistotnej informacji...Twoje fotki - zawierają poniżej 5% tego co jest tematem wątku.
kopijnik2 Napisano 19 Maj 2015 Napisano 19 Maj 2015 efektem ubocznym - jest to, że musisz zmniejszyć zdjęcie" by weszło na forum.Najpierw - kadrujesz obrazek do istotnych elementów, a dopiero potem dopasowujesz rozmiar do wymagań forum.---------------Dostosuj się - bo ie będziemy się domyślać" - szczegółów zatartych - przez Twoją techniczną nieumiejętność pokazania rzeczy istotnych.
Pytanie
Lelonek1
Witam znalazłem oto ten stary sygnet(prawdopodobnie, z góry tak zakładam).Widać na nim czerwoną farbę(był malowany). Wygląda mi na bardzo stary. Brakuje w nim niestety oczka.Próba prawdopodobnie znajduje się od spodu.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.