Szaman9 Napisano 16 Maj 2015 Autor Napisano 16 Maj 2015 nie wiem co to jest , co to za minerał , bo nie kamień , ani magnezo podobne coś . ładnie grało na kolorek jakby .
Szaman9 Napisano 17 Maj 2015 Autor Napisano 17 Maj 2015 a z tą jedyneczką to fajna sprawa , bo jest symetrycznie prawie wyprofilowana na końcu , podejrzewam , że ktoś znalazł i tak ją nosił przy sobie ,( spodobała mu się , jak mi , he,he ) aż zgubił , bo o skałkach , górach w tym miejscu nie ma mowy , ani w pobliżu 100-200 km , chyba , że się mylę . w każdym bądź razie , jeszcze raz dzięki i obfitości w trafieniach .
Szaman9 Napisano 16 Maj 2015 Autor Napisano 16 Maj 2015 nie wiem co to jest , co to za minerał , bo nie kamień , ani magnezo podobne coś . ładnie grało na kolorek jakby .
Szaman9 Napisano 16 Maj 2015 Autor Napisano 16 Maj 2015 to już było , ale chciałem jeszcze raz zapytac , co za minerał , bo też grał na kolorek . ps.sorrka , przy okazji wyszło . dzięki i pozdrawiam .
numi5 Napisano 17 Maj 2015 Napisano 17 Maj 2015 Jedynka to przypadkowy kształt z http://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%81upek_kwarcowy .
Pytanie
Szaman9
nie wiem co to jest , co to za minerał , bo nie kamień , ani magnezo podobne coś . ładnie grało na kolorek jakby .
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.