Patok3 Napisano 7 Maj 2015 Autor Napisano 7 Maj 2015 Witam,Prosił bym o identyfikację tej klamry, ponieważ jedni mówią mi że to klamra Rumuni inni zaś że to klamra Hesji. Sam twierdzę że jest to właśnie klamra Hesji lecz może się mylę?Czekam na identyfikacje,Pozdrawiam.
jarat88 Napisano 8 Maj 2015 Napisano 8 Maj 2015 Moze ktos wie jaka jest roznica miedzy klamra rumunska a hesji.? Korony sa podobne .pudelka sie roznia zaczepami... co o tym myslicie
Patok3 Napisano 7 Maj 2015 Autor Napisano 7 Maj 2015 Witam,Prosił bym o identyfikację tej klamry, ponieważ jedni mówią mi że to klamra Rumuni inni zaś że to klamra Hesji. Sam twierdzę że jest to właśnie klamra Hesji lecz może się mylę?Czekam na identyfikacje,Pozdrawiam.
huk 100 Napisano 9 Maj 2015 Napisano 9 Maj 2015 Było wielu producentów ja mam koronę szeroką ale były też takie wąskie jak na Rumuńskich daj rewers to się upewnimy -pozdro
Pytanie
Patok3
Witam,
Prosił bym o identyfikację tej klamry, ponieważ jedni mówią mi że to klamra Rumuni inni zaś że to klamra Hesji.
Sam twierdzę że jest to właśnie klamra Hesji lecz może się mylę?
Czekam na identyfikacje,
Pozdrawiam.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.