winiu21 Napisano 27 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2015 Witam mam problem z rozszyfrowaniem tej o to monety jeśli jest to mozliwe to prosił bym o pomoc została znaleziona na opolszczyźnie i ma średnice 20mm z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winiu21 Napisano 27 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2015 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manierka Napisano 27 Kwiecień 2015 Share Napisano 27 Kwiecień 2015 postaraj sie o fotki ladniejsze te kiepskie i nieostre sa wyglada na srebro podaj srednice sprubuj cos odczytac przy dziennym swietle daj jak najwiecej informacji np waga itp moze ktos ci wtedy pomoze pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winiu21 Napisano 28 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2015 średnica to 20mm a wątpie czy dam rade coś odczytac spróbuje zrobić leprze fotki ale nie obiecuje że wyjdą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winiu21 Napisano 28 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2015 Zrobiłem nowe fotki ale nie wiem czy coś to da, a o wadze ie mam pojęcia bo nie mam takiej gramowej wagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winiu21 Napisano 28 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2015 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winiu21 Napisano 28 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2015 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.