simson13 Napisano 26 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2015 Witam, mocno zniszczona - ale może Wam się uda zidentyfikować. Ja tam widzę łapy gryfa, ale może chcę widzieć. Monetka srebrna o średnicy 26 mm, druga strona praktycznie nieczytelna. Proszę o podpowiedź co to może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simson13 Napisano 26 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2015 Druga strona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simson13 Napisano 26 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2015 Trochę inne ujęcie i z cieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simson13 Napisano 26 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2015 J.w. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sigis3 Napisano 26 Kwiecień 2015 Share Napisano 26 Kwiecień 2015 Obcięty i zmasakrowany grosz praski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simson13 Napisano 26 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2015 Praskiego mam w bardzo dobrym stanie i oprócz podobnej wielkości nic więcej nie pasuje. Układ łap" inny, no i ich wielkość nieporównywalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.