dzoler2317 Napisano 22 Kwiecień 2015 Autor Napisano 22 Kwiecień 2015 Witam, w dobie cen dzisiejszych wykrywaczy majac na wydanie 3 tysiące prosiłbym doswiadczonych poszukiwaczy o wyrażenie swoich opini i doradzenie jakiegoś sprzetu..szczególnie interesuje mnie drobnica i monetki..rok już chodze z ace 250'tka z której jestem zadowolony ale apetyt rośnie w miare jedzenia. Zawsze miałem chcęć zamiany na At pro ,ostatnio natomiast zastanawiała mnie też opcja deusa bez panelu (zmieścił bym sie w mojej kwocie) tylko nie bardzo wiem czy to ma sens ...pozdrawiam i zgóry dziękuję
Kriczer Napisano 22 Kwiecień 2015 Napisano 22 Kwiecień 2015 XP GMP w tej cenie interesujący sprzęt :)
dzoler2317 Napisano 22 Kwiecień 2015 Autor Napisano 22 Kwiecień 2015 Zgadza sie, tylko czytałem ze Xp Gmp to częśc Deusa..
dashunt Napisano 23 Kwiecień 2015 Napisano 23 Kwiecień 2015 Rzekomo to jeden z programów Deusa. Mam aktualnie X-Terra 705 z cewką 10,5DD + Nel Tornado. Spokojnie kupisz taki zestaw za tę kasę. Jestem zwolennikiem testowania różnych wykrywaczy, tyle, że trzeba kupować używki aby nie być zbyt dużo w plecy. Póki co tak właśnie robię i szukam skarbów;) a każda zmiana wykrywki to motywacja do nowych poszukiwań. Polecam Ci tę drogę, myślę, że inaczej nie przekonasz się o tym czy warto czy też nie. P.S Deusów używanych w wersji, o której piszesz nie brakuje.
dzoler2317 Napisano 23 Kwiecień 2015 Autor Napisano 23 Kwiecień 2015 Właśnie na dniach znajomy zakupił X-terre 705 i jak narazie był na 2 wypadach z których wyniósł bardzo pozytywne odczucia co do Minelaba..przesiadł sie też z 250 'ki..wybiore sie z nim aby samemu doświadczyć co on potrafi..dziękuję za pomoc
dashunt Napisano 23 Kwiecień 2015 Napisano 23 Kwiecień 2015 Jak Ci się spodoba to daj cynk - dogadamy się;)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.