Skocz do zawartości

wybór wykrywacza

dzoler2317

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam, w dobie cen dzisiejszych wykrywaczy majac na wydanie 3 tysiące prosiłbym doswiadczonych poszukiwaczy o wyrażenie swoich opini i doradzenie jakiegoś sprzetu..szczególnie interesuje mnie drobnica i monetki..rok już chodze z ace 250'tka z której jestem zadowolony ale apetyt rośnie w miare jedzenia. Zawsze miałem chcęć zamiany na At pro ,ostatnio natomiast zastanawiała mnie też opcja deusa bez panelu (zmieścił bym sie w mojej kwocie) tylko nie bardzo wiem czy to ma sens ...pozdrawiam i zgóry dziękuję
Napisano
Rzekomo to jeden z programów Deusa. Mam aktualnie X-Terra 705 z cewką 10,5DD + Nel Tornado. Spokojnie kupisz taki zestaw za tę kasę. Jestem zwolennikiem testowania różnych wykrywaczy, tyle, że trzeba kupować używki aby nie być zbyt dużo w plecy. Póki co tak właśnie robię i szukam skarbów;) a każda zmiana wykrywki to motywacja do nowych poszukiwań. Polecam Ci tę drogę, myślę, że inaczej nie przekonasz się o tym czy warto czy też nie. P.S Deusów używanych w wersji, o której piszesz nie brakuje.
Napisano
Właśnie na dniach znajomy zakupił X-terre 705 i jak narazie był na 2 wypadach z których wyniósł bardzo pozytywne odczucia co do Minelaba..przesiadł sie też z 250 'ki..wybiore sie z nim aby samemu doświadczyć co on potrafi..dziękuję za pomoc

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie