manierka Napisano 21 Kwiecień 2015 Autor Napisano 21 Kwiecień 2015 Witam proszę o ifentyfikację producenta i kraj itp i jak to mozliwe rocznik produkcji.Podobno zaraz po wojnie osoba z mojej rodziny otrzymała ją w prezencie ciekawi mnie czy jest jeszcze przedwojenna pozdr
manierka Napisano 22 Kwiecień 2015 Autor Napisano 22 Kwiecień 2015 dzieki to chyba ta fajna ta stronka z linka jak by sie ktoś ewentualnie pokusił o dokladniejsze wydatowanie i czy to czesc kompletu itp ale i tak jestem zadowolony juz z tych informacji pozdr
manierka Napisano 22 Kwiecień 2015 Autor Napisano 22 Kwiecień 2015 zawsze tu tyle bylo specy od porcelany a teraz posucha podbijam pozdr
manierka Napisano 21 Kwiecień 2015 Autor Napisano 21 Kwiecień 2015 Witam proszę o ifentyfikację producenta i kraj itp i jak to mozliwe rocznik produkcji.Podobno zaraz po wojnie osoba z mojej rodziny otrzymała ją w prezencie ciekawi mnie czy jest jeszcze przedwojenna pozdr
manierka Napisano 21 Kwiecień 2015 Autor Napisano 21 Kwiecień 2015 5 fota prosze wybaczyc telefonem robione zdjęcia pozdr
manierka Napisano 21 Kwiecień 2015 Autor Napisano 21 Kwiecień 2015 6 fota chyba wystarczy myślę że wszystko co istotne jest pozdr
Pytanie
manierka
Witam proszę o ifentyfikację producenta i kraj itp i jak to mozliwe rocznik produkcji.Podobno zaraz po wojnie osoba z mojej rodziny otrzymała ją w prezencie ciekawi mnie czy jest jeszcze przedwojenna pozdr
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.