KosiGuziki Napisano 15 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2015 Witam, trafiłem na taki oto guziczek, niewiadomego dla mnie pochodzenia, wygląda na dość stary, nie posiada żadnych sygnatur. Fajnie gdyby ktoś wiedział coś na jego temat :) Pozdrawiam! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KosiGuziki Napisano 15 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2015 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 15 Kwiecień 2015 Share Napisano 15 Kwiecień 2015 Połowa XIX w, jakiś stop cynku, cywil według mnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KosiGuziki Napisano 15 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2015 bjar_1 skąd info na temat guzika? Chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej ale i tak Ci bardzo dziękuję ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rosforek Napisano 15 Kwiecień 2015 Share Napisano 15 Kwiecień 2015 Tak jak mówi bjar_1, guzik cywilny/ozdobny z XIX w. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.