w0w Posted April 13, 2015 Author Share Posted April 13, 2015 Witam z wieczorka :-)Napis: Estação Antártica Comandante Ferraz (EACF) – brazylijska stacja antarktyczna położona na Wyspie Króla Jerzego w Zatoce Martela. Nie wiem tylko czy posiadany przeze mnie przedmiot, jest unikatowym uhonorowanej pobytu na owej stacji, czy też zwykły breloczek promujący Comandante Ferraz wydany w wielu egzemplarzach. Ktoś interesuje się, ktoś coś wie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0w Posted April 13, 2015 Author Share Posted April 13, 2015 Drugie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrV Posted April 13, 2015 Share Posted April 13, 2015 Według mnie to może być breloczek. Były też swego rodzaju odznaki, do przypinania na ubranie, mocowane na bolec z nakrętką. Popularny gadżet w środowisku naukowym i turystyką związaną z takimi ośrodkami (dajmy na to w polskich Parkach Narodowych też można takie rzeczy dostać). Nie jest to zatem nic, czym honorowano pracowników. Pozdrawiam. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.