w0w Napisano 13 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2015 Witam z wieczorka :-)Napis: Estação Antártica Comandante Ferraz (EACF) – brazylijska stacja antarktyczna położona na Wyspie Króla Jerzego w Zatoce Martela. Nie wiem tylko czy posiadany przeze mnie przedmiot, jest unikatowym uhonorowanej pobytu na owej stacji, czy też zwykły breloczek promujący Comandante Ferraz wydany w wielu egzemplarzach. Ktoś interesuje się, ktoś coś wie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w0w Napisano 13 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2015 Drugie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrV Napisano 13 Kwiecień 2015 Share Napisano 13 Kwiecień 2015 Według mnie to może być breloczek. Były też swego rodzaju odznaki, do przypinania na ubranie, mocowane na bolec z nakrętką. Popularny gadżet w środowisku naukowym i turystyką związaną z takimi ośrodkami (dajmy na to w polskich Parkach Narodowych też można takie rzeczy dostać). Nie jest to zatem nic, czym honorowano pracowników. Pozdrawiam. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.