TRUPIOBLADY Napisano 5 Kwiecień 2015 Autor Napisano 5 Kwiecień 2015 Witam. Niestety, poprzedni temat nie został zaakceptowany z niewiadomego mi powodu, a skontaktować się z moderatorem nie można, bo owy użytkownik". Tak więc może jeszcze raz, tym razem w skrócie napiszę. Chciałbym się zabrać za poszukiwania wykrywaczem - idzie lato, a w domu nie chce siedzieć. Przejrzałem bardzo dużo tematów o wykrywaczach, porównaniach i tak dalej. Niestety w żadnym nie znalazłem odpowiedzi na moje pytania. Chciałbym szukać głównie monet ale także trochę militarii, uznajmy, że stosunek to 7:3 odpowiednio.Budżet: 800zł (maksymalnie 1000 jeśli naprawdę warto)Co mnie interesuje: monetki 70%, militaria 30%Nad czym myślę: Garrett ACE 250, Eurotek PRO 8, Eurotek PRO 11"DD, Wasze propozycje :)Stan: UżywanyPrzemawia za mną Eurotek ze względu na stabilność, lekkość, wytrzymałość cewki i dobry PinPointer. Za Garrettem doświadczone" modele i wiele recenzji i dobrych opinii. Zależy mi na tym, aby wykrywacz był głęboki" - aby wyczuwał monetki i militarię nawet głęboko. Podobno Garrett 250 = Eurotek PRO 8, a EuroACE 350 = Eurotek PRO 11"DD, ale jakoś w to nie wierzę. Co byłoby do tego typu zadań najlepsze? Czy między Eurotekiem PRO 8 a 11"DD jest duża różnica? Niestety EuroACE jest poza budżetem, więc on niestety on odpada. Liczę na pomoc. Z góry dziękuję :)
motokrys10 Napisano 6 Kwiecień 2015 Napisano 6 Kwiecień 2015 Garrett Ace 250 na start ok ale ostatnio miałem okazje przetestować bounty hunter Discovery 3300 i powiem ci ze ciekawy cena cos w twoim budżecie to ten sam wykrywacz który ma klient z programu TV poszukiwacze historii na Polsat play
BRAT_MIH Napisano 7 Kwiecień 2015 Napisano 7 Kwiecień 2015 Między Eurotekiem 8, a Pro jest różnica w większej cewce DD, czyli coś jak skok z Ace 250 do Euroace. Jakość wykonania przemawia za Gerrettem, poszukaj używki Euroace. Niedawno chodziły po 900 zł na gwarancji, teraz dolar zwariował i ceny też.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.