Roland777 Napisano 21 Marzec 2015 Autor Share Napisano 21 Marzec 2015 Witam. Chciałbym zidentyfikować tę srebrną monetę. Szukałem w wielu miejscach, ale nic nie znalazłem. Szukałem w celtyckich i Królestwie Partii ( tak mi jakoś najbardziej pasowało). Niestety nic. Może ktoś z Was spotkał się z czymś takim? Waga 5,14 gr, średnica ok 18mm. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland777 Napisano 21 Marzec 2015 Autor Share Napisano 21 Marzec 2015 rewers. Siedząca postać i napis BEIN" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland777 Napisano 21 Marzec 2015 Autor Share Napisano 21 Marzec 2015 Żadnych sugestii Koledzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manierka Napisano 22 Marzec 2015 Share Napisano 22 Marzec 2015 ciekawa moneta? z terenu Polski? poczekaj na specjalistow od antyku to ci odpowiedza jak dla mnie to by byla duza ciekaeostka jesli w Polsce znaleziona- czy z importu? pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland777 Napisano 22 Marzec 2015 Autor Share Napisano 22 Marzec 2015 Kupiona w Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.