thebestof1999 Napisano 13 Marzec 2015 Autor Napisano 13 Marzec 2015 Witam wszystkich. Proszę o pomoc w ustaleniu od czego są te trzy małe przedmioty. Ze względu na kształt kojarzą mi się z jakimiś zdobieniami ale mogę się mylić.Za wszelkie sugestie dziękuję.Pozdrawiam
thebestof1999 Napisano 13 Marzec 2015 Autor Napisano 13 Marzec 2015 Dzięki za trop odnośnie tych zdobień".Pozdro
thebestof1999 Napisano 13 Marzec 2015 Autor Napisano 13 Marzec 2015 Witam wszystkich. Proszę o pomoc w ustaleniu od czego są te trzy małe przedmioty. Ze względu na kształt kojarzą mi się z jakimiś zdobieniami ale mogę się mylić.Za wszelkie sugestie dziękuję.Pozdrawiam
thebestof1999 Napisano 13 Marzec 2015 Autor Napisano 13 Marzec 2015 I wspomniane pociski. Czy nudziło się wojakowi i splaszczał" końce czy ten zabieg miał czemuś służyć?
Pytanie
thebestof1999
Witam wszystkich. Proszę o pomoc w ustaleniu od czego są te trzy małe przedmioty. Ze względu na kształt kojarzą mi się z jakimiś zdobieniami ale mogę się mylić.
Za wszelkie sugestie dziękuję.
Pozdrawiam
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.