warcol Napisano 12 Marzec 2015 Autor Napisano 12 Marzec 2015 WitamCzy ktoś z was kopał w okolicach Zalasewa chodzi mi głównie o las przy ulicy Transportowej tam gdzie jest rów przeciwczołgowy oraz po prawej stronie w miejscach wysadzeń amunicji przez rosjan
MarekDys Napisano 12 Marzec 2015 Napisano 12 Marzec 2015 Oprocz TON smieci ( puszek, kapsli, polmosow itp ) i domowego zlomu to nic ciekawego, pare boratynek i nic wiecej .Lepsze miejscowki sa troche dalej za autostrada wolnosci ;) .
warcol Napisano 13 Marzec 2015 Autor Napisano 13 Marzec 2015 to może jakiś wspólny wypad, ja jeszcze chodziłem za M1 koło lini kolejowej ale rolicy strasznie ganiaja
mensguth6 Napisano 15 Marzec 2015 Napisano 15 Marzec 2015 A ganiają,jak się dołków nie zakopuje i wchodzi w zasiane.Mnie żaden jeszcze nie pogonił-znam większość tych rolników.
warcol Napisano 15 Marzec 2015 Autor Napisano 15 Marzec 2015 kolega tylko stał na drodze przy polu z wykrywką nawet nie zdąrzył rozłorzyć kiedy pojawił się rolnik i z miejsca dostał wiązankę bardzo niemiłych słówo lesie w zalasewiehttp://swarzedzki.pl/index.php/item/1121-co-kryje-zalasewski-las
MarekDys Napisano 15 Marzec 2015 Napisano 15 Marzec 2015 1. Jest dokladnie tak jak pisze kolega mensguth6 :A ganiają, jak się dołków nie zakopuje i wchodzi w zasiane. i tym bardziej jak się kopie już w ZIELONYM !!! a obok polekto jeszczez ubiegorocznym scierniskiem po kukurydzy nie ruszone, no ale pewnie głupki kopia tam gdzie miękko ! Mnie żaden jeszcze nie pogonił-znam większość tych rolnikówi mnie tez nie .2.Bardzo ciekawy artykul zacytowales i wielkie Ci dzieki, ale dales pelne namiary, Ale niestety czy zdajesz sobie sprawę z tego co zrobiles nieswiadomie !!!??? na jesieni 2015 już nie będzie tych oryginalnych powojennych rowów / wykopow powstaaną nowe wspolczesne zrobione przez aszych kolegow " poszukiwaczy , caly las i okolice będą przekopane, zryte i to będzie taki sam widok jak po działaniach wojennych w 1945 Sorki kolego warcol ( ja tez bardzo, bardzo często tez tam sprzątam" bo mam taki nawyk ze te smieci co wykopie( sruby , lemiesze , kapsle, polmosy, puszki itp. ) to zbieram ze sobą i nie zostawiam na polu !!) wiem ze chciales dobrze, ale pieklo nasze okolice czeka !!Prosba do admina :usun proszę link z postu kolegi : warcol (16 / 5) 2015-03-15 15:45:56
MarekDys Napisano 15 Marzec 2015 Napisano 15 Marzec 2015 No i utne kilka głupich / ciętych" następnych wpisow:JA MarekDys kopie w 99% MONETKI i depozyty !!! i militarka mnie NIE interesuje bo mam ..taka chęć !!!
warcol Napisano 16 Marzec 2015 Autor Napisano 16 Marzec 2015 Nie wiem czy dałem namiary widziałem już tam dużo dołków,wynika z tego że ktos już tam kopał,ale dodam że zrobione jest tam śmietnisko przez tubylców,biegałem po tym lesie i tylko useczki od pepeszy znalazłem i kupe śmieci co do terenów za M1 to widziałem tam pielgrzymki z wykrywaczami i nie jest to chyba tajemnica
HIPIS... Napisano 16 Marzec 2015 Napisano 16 Marzec 2015 Zalasewo i te pola za M1 są dawno przekopane i nic ciekawego tam już od wielu lat po prostu niema nie ukrywajmy tego!!!!
sniper33 Napisano 16 Marzec 2015 Napisano 16 Marzec 2015 Kolega MarekDys sieje defetyzm nie wie że 99% miejscówek jest znanych :-)
MarekDys Napisano 18 Marzec 2015 Napisano 18 Marzec 2015 KOLEGO : sniper33 lub jak ci tam, Tak czytam twoje wpisoy i zastanawiam się co ci siedzi na wątrobie ?1. Jeżeli twoje wyksztalcenie i inteligencja z tego co czytam konczy się na stosowaniu słów TRUDNYCH jak dla ciebie i stosowaniu synonimow w celi ich stosowaniu to wspolczuje !!2. nie wiem dlaczego mnie ciagle atakujesz lub próbujesz ?3. Ale domyślam się ze ciagle siedza ci na wątrobie moje znajdki ze Slupcy z listopada / grudnia 2014 ( http://odkrywca.pl/slupca,734663.html#734663 ) i nie mozesz przyjąć do wiadomosci / swiadomosci ze ktoś trafil lepsze fanty niż ty ( bo swoimi się nie chwalisz !! ) Ale jak sam odpowiedziales mi w mailu: na NIE sprawdzone miejscówki nie chodzisz !!! ??? to na jakie kuzwa chodzisz miejscowki już sprawdzone / przekopane ??????sniper33 : wyluzuj i daj se spokoj lub siana bo ja z koniem się nie będę kopal ( jak zauwazyles już twój kolejny wpis / atak olewam cieplym m..m
sniper33 Napisano 19 Marzec 2015 Napisano 19 Marzec 2015 Człowieku o czym ty do mnie rozmawiasz:-) jakie ty depozyty kopiesz? Z tego co pokazujesz to raczej nic godnego uwagi. A gdzie ja chodze i kopie od 12 lat mojej przygody z piszczałką ty się tego nigdy nie dowiesz:-)
flow Napisano 19 Marzec 2015 Napisano 19 Marzec 2015 witam ktos chetny na wspólne kopanie to tak dla ochłoniecia
sniper33 Napisano 19 Marzec 2015 Napisano 19 Marzec 2015 Daj jakieś namiary na siebie to w niedziele możemy pokopać
mensguth6 Napisano 20 Marzec 2015 Napisano 20 Marzec 2015 Jeżeli tam jedziecie to możecie się spodziewać świeżych dołków,ktoś rył jak koparka i na polach i w lesie.Może póżniej fota.
flow Napisano 20 Marzec 2015 Napisano 20 Marzec 2015 sniper33 ok 503464613 ja jestem do maja w poznaniu ogólnie to robie przebudowe na ikea jak co to prosze o fona pozdrawiam
mensguth6 Napisano 22 Marzec 2015 Napisano 22 Marzec 2015 Panowie weżcie kolegę na jakiś wypadzik, trochę ładniej Wielkopolska wypadnie w rankingach.Dziękuję ekipie ze Strykowa za miłe wypady w teren.:)
warcol Napisano 29 Marzec 2015 Autor Napisano 29 Marzec 2015 To może i ja bym sie dołaczył z kolegą tylko poczekajmy na lepsza pogodę
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.