panzerhrabia Napisano 8 Marzec 2015 Autor Napisano 8 Marzec 2015 witam mam możliwość kupna ale nie wiem co to za model?
Krechowiak Napisano 9 Marzec 2015 Napisano 9 Marzec 2015 szeregowego huzarów, prusy, koniec XVIII wieku. Jeśli głownia z drugiej strony jest równie ładna jak z tej co pokazane to sam chętnie kupiłbym ją za 1,5 tys zł. Pozdrawiam
mietek Napisano 9 Marzec 2015 Napisano 9 Marzec 2015 Modelu i pochodzenia tak latwo nie okreslisz. W tym okresie nie bylo centralnego systemu zamowien i standardyzacji broni.Moze, ale nie musi, byc to brytyjskie 1788 ktore i tak czesto byly produkowane w Solingen. Pomimo wzoru" byly duze roznice w wymiarach w zaleznosci od dostawcy (nie bylo wymagan odnosnie wymiarow, konstrukcji itp.).Ktorys z dunskich wzorow wygladal podobnie, ale mam teraz popakowane ksiazki i sie nie dokopie.Poszukaj sygnatur.
mietek Napisano 9 Marzec 2015 Napisano 9 Marzec 2015 Szkic, wydanie 18 wieczne (koniec,o ile pamietam)
panzerhrabia Napisano 9 Marzec 2015 Autor Napisano 9 Marzec 2015 a co to za model szabli ? jaki kraj pochodzenia?pozdrawiamM
panzerhrabia Napisano 8 Marzec 2015 Autor Napisano 8 Marzec 2015 witam mam możliwość kupna ale nie wiem co to za model?
panzerhrabia Napisano 8 Marzec 2015 Autor Napisano 8 Marzec 2015 klient woła za nią 1200 zł warto?pozdrawiamM
Pytanie
panzerhrabia
witam mam możliwość kupna ale nie wiem co to za model?
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.