japus Napisano 24 Luty 2015 Autor Share Napisano 24 Luty 2015 proszę o ID średnica ok 16 mmna awresie profil twarzy i napisy(?)co na rewersie nie mam pokęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 24 Luty 2015 Share Napisano 24 Luty 2015 Boratynka, miedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
japus Napisano 24 Luty 2015 Autor Share Napisano 24 Luty 2015 rzeczywiście - bjar_1 dziękina krawędzi trochę błyszczy myślałem że sreberkonie chciałem zbytnio czyścić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rosforek Napisano 25 Luty 2015 Share Napisano 25 Luty 2015 Polska - Jan Kazimierz (1648-1668), szeląg litewski 1665, mennica Wilno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
japus Napisano 25 Luty 2015 Autor Share Napisano 25 Luty 2015 Rosforek - dziękinie zwróciłem uwagi że rewers jest bity jako odwrócony vs awers i poprzednie fot nie było dla mnie czytelnedla porównania zrobiłem właściwe zestawienie i porównanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.