Jump to content

wyższy poziom

lukasil

Recommended Posts

Witam, pisze z prozbą o porade a mianowicie.-
Biegam dość długo z kanarkiem 250 raz z taka cewka raz z taka, i przyszedł czas zakupić coś nowego, stawka w granicy 2200zł i nasówa sie pytanie co kupić. Głównie kopie monety ,medale itp, militarka mnie nie interesuje ale depozytem nie pogardze, kanarkiem raz trafiłem ale nie wiedziałem czy sie cieszyć czy płakać z jego zawartości no ale emocje były:) . przez tydziań miałem od kolegi ATgolda i powiem że rewelki nie ma, na dobrym poletku sreberka tak samo wyskakuja pod kanarkiem, ale to był tylko tydzien. NO i na koniec bym dodał zeby wykrywka miała za to kase choć z rok gwarancji

też myśle nad xterrą 705 cena 2000-2500 lub garrett at pro, jak tak patrze na strony z wykrywkami dostaje oczopląsów a jak włoncze fora na temat jaki lepszy to w tedy kocioł, ogólnie bardziej jeste przyzwyczajony do garrettów powód bo nie miałem styczxności z innymi, ale mam jeszcze z tydzien-2 na zakup .

Xterra i garet at pro to dobre sprzęty, ale jeśli interesuje Ciebie tylko drobnica i depozyty to 250-tka jest ok i ja bym nie zmieniał. Większoś drobiazgów zalega do ok 15 cm. Więc kanarek wystarczy a i depozyt wykopiesz. Podstawa to dobra miejscówka a nie sprzęt.

bardzo dobra uwaga , przed chwila wruciłem z lasku i w 2 godziny depozycik wpad , szału nie ma bo same jakies skórzane pasy od konia i złom ,ale siedziało okolo 70cm pod ziemia w skrzyni drewnianej, tak wiec nie wiem co robić , powalczyć jeszcze kanarkiem czy inwestowac w cos drogiego.

• 1 month later...
witam dopnę swoją opinie kanarki to dobre wykrywki At pro też ma swoje zalety ale jeśli nie nurkujesz nie szukasz pod wodą to zgadzam się z większością że X terra 705 jest bardziej wszechstronna na lądzie i głębsza oba te sprzęty są OK

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information