lukasil Napisano 17 Luty 2015 Autor Napisano 17 Luty 2015 Witam, pisze z prozbą o porade a mianowicie.-Biegam dość długo z kanarkiem 250 raz z taka cewka raz z taka, i przyszedł czas zakupić coś nowego, stawka w granicy 2200zł i nasówa sie pytanie co kupić. Głównie kopie monety ,medale itp, militarka mnie nie interesuje ale depozytem nie pogardze, kanarkiem raz trafiłem ale nie wiedziałem czy sie cieszyć czy płakać z jego zawartości no ale emocje były:) . przez tydziań miałem od kolegi ATgolda i powiem że rewelki nie ma, na dobrym poletku sreberka tak samo wyskakuja pod kanarkiem, ale to był tylko tydzien. NO i na koniec bym dodał zeby wykrywka miała za to kase choć z rok gwarancji
krysteks Napisano 18 Luty 2015 Napisano 18 Luty 2015 W ostatnich dniach mam podobne przemyślenia, chyba powinien wypowiedzieć się ktoś kto używa xterry 705 od dłuższego czasu, z tego co pokazują internety to jest to wyższy poziom, choćby w samych konfiguracjach ustawień.
lukasil Napisano 18 Luty 2015 Autor Napisano 18 Luty 2015 też myśle nad xterrą 705 cena 2000-2500 lub garrett at pro, jak tak patrze na strony z wykrywkami dostaje oczopląsów a jak włoncze fora na temat jaki lepszy to w tedy kocioł, ogólnie bardziej jeste przyzwyczajony do garrettów powód bo nie miałem styczxności z innymi, ale mam jeszcze z tydzien-2 na zakup .
Gość Napisano 18 Luty 2015 Napisano 18 Luty 2015 At Gold bez dodatkowej cewki na nasze pola niewiele się zda.Tutaj standardowa cewka od At Pro góruje, więc polecam At Pro.
lukasil Napisano 18 Luty 2015 Autor Napisano 18 Luty 2015 tez mi bardzo chodzi po głowie ten garecik , i raczej szybko sie przyzwyczaje jak chodzilem juz z kanarkiem , a co do innych firm to troszke by zajelo wykumac o co kaman.
MORALES Napisano 18 Luty 2015 Napisano 18 Luty 2015 Xterra i garet at pro to dobre sprzęty, ale jeśli interesuje Ciebie tylko drobnica i depozyty to 250-tka jest ok i ja bym nie zmieniał. Większoś drobiazgów zalega do ok 15 cm. Więc kanarek wystarczy a i depozyt wykopiesz. Podstawa to dobra miejscówka a nie sprzęt.
lukasil Napisano 18 Luty 2015 Autor Napisano 18 Luty 2015 bardzo dobra uwaga , przed chwila wruciłem z lasku i w 2 godziny depozycik wpad , szału nie ma bo same jakies skórzane pasy od konia i złom ,ale siedziało okolo 70cm pod ziemia w skrzyni drewnianej, tak wiec nie wiem co robić , powalczyć jeszcze kanarkiem czy inwestowac w cos drogiego.
motokrys10 Napisano 21 Marzec 2015 Napisano 21 Marzec 2015 witam dopnę swoją opinie kanarki to dobre wykrywki At pro też ma swoje zalety ale jeśli nie nurkujesz nie szukasz pod wodą to zgadzam się z większością że X terra 705 jest bardziej wszechstronna na lądzie i głębsza oba te sprzęty są OK
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.