Sonny321 Posted February 7, 2015 Author Share Posted February 7, 2015 Witam, nie wiem czy jest to moneta czy jakiś element ozdobny, nie jestem w stanie dostrzec żadnych kształtów, jedynie wypustki na powierzchni krążka. Nie mam możliwości zważyć. Mam nadzieję, że ktoś będzie w stanie pomóc. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonny321 Posted February 7, 2015 Author Share Posted February 7, 2015 druga strona Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrV Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 Trzeba to oczyścić, bo patyna nie jest szlachetna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonny321 Posted February 9, 2015 Author Share Posted February 9, 2015 Zajme sie tym jak najszybciej, dzieki za rade. Po za tym nikt nic? Czy to wogole moneta? Moje pierwsze wrazenie po zobaczeniu jej to ze celtyk, ale pewnie nikle prawdopodobienstwo. Przepraszam za brak polskich znakow, taka klawiatura. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
mhulka Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 na fot.1 na godzinie 9 jakby cyfra 8 więc raczej nie celtyk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonny321 Posted February 9, 2015 Author Share Posted February 9, 2015 mhulka, a ja przygladalem sie tej monecie tyle czasu i nic nie moglem wypatrzyc, czyli elektroliza i wtedy bedzie mozna cos stwierdzic. Szkoda, ze nie celtyk. wiecej pewnie sie z niej nie wydusi. Dzieki wielkie za pomoc. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.