Kyrsons Napisano 2 Luty 2015 Autor Napisano 2 Luty 2015 Witam, dopiero jakiś czas temu zauważyłem bicia na klamrze 7". Co to może oznaczać? prosze o wskazówki.
huk 100 Napisano 4 Luty 2015 Napisano 4 Luty 2015 Zobacz kto tam walczył gdzie wyszła - ale to też nie dowód no chyba że coś zacznie zgadzać z nr,07 lob 70 .Spróbuję jeszcze zapytać u Węgrów - ale u nich też się czasami kłócą i spierają o takie sygnowania :):):)
huk 100 Napisano 4 Luty 2015 Napisano 4 Luty 2015 Wyślę ci na priva wiadomość to podeślesz lepsze fotki awersu i rewersu to im zapodam zobaczymy :) -pozdro
Kyrsons Napisano 3 Luty 2015 Autor Napisano 3 Luty 2015 Dzięki za odzew huk 100, czy pomógłbyś mi ustalić ewentualną jednostkę?
Kyrsons Napisano 2 Luty 2015 Autor Napisano 2 Luty 2015 Witam, dopiero jakiś czas temu zauważyłem bicia na klamrze 7". Co to może oznaczać? prosze o wskazówki.
Pytanie
Kyrsons
Witam, dopiero jakiś czas temu zauważyłem bicia na klamrze 7". Co to może oznaczać? prosze o wskazówki.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.