torba5 Posted January 28, 2015 Author Share Posted January 28, 2015 Witamciekawy test wydaje mi się że przeprowadzony dość dobrze ,wiem że robiły go chłopaki z innego forum ale to raczej nie wpływa ,co dziwne bardzo słabo wypada Rutus ,prosiłbym jeśli już o dyskusje merytoryczną bez pyskówek http://www.youtube.com/watch?v=VCVkj93YI_U Link to comment Share on other sites More sharing options...
nunek72 Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Rutus Argo jest kiepski, ale tylko w rękach tego operatora...Bzdura... Żeby na relikcie był podobny zasięgowo do 4-go rzędu?????Miałem zupełnie odmienne wyniki podczas testów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheetah Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 A co tu dyskutować - test jak test, dla mnie mniej więcej tak samo wiarygodny, jak wiele innych testów powietrznych czy pół-powietrznych. A co i jak, była próba dyskusji na Poszukiwaczach w wątku o Optimie, ale jego autorzy nie specjalnie podjęli się obrony testu"...W sumie to każdy może zawsze znaleźć sobie taki test, który wykaże wyższość jego wykrywacza (który akurat posiada albo chce posiadać ;)) nad innymi sprzętami ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.