Senemedar Napisano 22 Styczeń 2015 Autor Napisano 22 Styczeń 2015 Proszę o pomoc w ustaleniu oznaczeń interesuje mnie ten skrót u góry, co on tu oznacza rodzaj armaty? (np. MPL C/16). Wymiar taki jak zaślepka do pocisku 10,5cm. Ten skrót na dole czego to jest rozmiar?
Senemedar Napisano 22 Styczeń 2015 Autor Napisano 22 Styczeń 2015 Proszę o pomoc w ustaleniu oznaczeń interesuje mnie ten skrót u góry, co on tu oznacza rodzaj armaty? (np. MPL C/16). Wymiar taki jak zaślepka do pocisku 10,5cm. Ten skrót na dole czego to jest rozmiar?
Senemedar Napisano 23 Styczeń 2015 Autor Napisano 23 Styczeń 2015 Staram się ale nie bardzo rozumiem Grzesio rozjaśnij proszę, typu korka? to to są typu korków C/15 Lg, C/29, C/29P, 29P, w miejsce tych zaślepek wkręcany był zapalnik Zt.Z S/30 więc musi on mieć identyczny gwint, nie mam akurat żadnego pod ręką żeby to sprawdzić.
Pytanie
Senemedar
Proszę o pomoc w ustaleniu oznaczeń interesuje mnie ten skrót u góry, co on tu oznacza rodzaj armaty? (np. MPL C/16). Wymiar taki jak zaślepka do pocisku 10,5cm. Ten skrót na dole czego to jest rozmiar?
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.