Skocz do zawartości
  • 0

Częsc z samolotu? niemieckiego?

adrian 2712

Pytanie

Napisano

Witam pomoze mi ktos w id.tego czegos? jest tam tabliczka znamionowa z jakimis numerkami i napis który odczytałem jak narazie ladevorrichtung.Z góry dziekuje za pomoc>

17 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Odświezam temt,po oczyszczeniu przedmiotu z ostatnich zdjec,wyszły takie bicia jak. WN70596,BXS,KT3 i liczba 13 w kwadracie.napewno ktos wie od czego to jest,bede bardzo wdzieczny za pomoc
Napisano

to ccze było,pierwsze od prawej to element steru z bakielitoom rekosjescia,reszta alu.A te inne przedmioty to juz nie wiem,ten drygi od prawej ma sygnature,RoN 18333.

Napisano

Witam pomoze mi ktos w id.tego czegos? jest tam tabliczka znamionowa z jakimis numerkami i napis który odczytałem jak narazie ladevorrichtung.Z góry dziekuje za pomoc>

Napisano
Przepraszam was za pisownie,ale klawiature miałem popsutą ,teraz juz jest nowa wiec nie bedzie problemów ;)Wiec 1.Niewiem co to moze byc ,pierwsze od lewej to chyba od pasów?
2.to jeszcze było,pierwsze od prawej to element steru z bakielitową tzw joystick?A te inne przedmioty to juz nie wiem do czego mogły słuzyc,ten drugi od prawej ma sygnature,RoN 18333.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie