leśniczy Napisano 18 Styczeń 2015 Autor Napisano 18 Styczeń 2015 Witam. Nie mam pojęcia co to jest. Długość 76mm, grubość 16mm, materiał prawdopodobnie mosiądz. W środku mniej więcej od połowy znajduję się przezroczysta fiolka. Blokuje ją jakiś mały walec
leśniczy Napisano 18 Styczeń 2015 Autor Napisano 18 Styczeń 2015 w temacie miało być przybornik, literówka choć i tak wiem ,że z przybornikiem i czyszczeniem broni niema to nic wspólnego. Myślę nad jakimś medykamentem.
kopijnik2 Napisano 18 Styczeń 2015 Napisano 18 Styczeń 2015 fiolki nie tłuczemy - nie otwieramy------nie wiem co to" - ale fiolka - dziurki - iglica mogą tworzyć zapał
leśniczy Napisano 18 Styczeń 2015 Autor Napisano 18 Styczeń 2015 w nakrętce jest malutka dziurka, nie ma iglicy, spłonki żadnej nie widać
leśniczy Napisano 19 Styczeń 2015 Autor Napisano 19 Styczeń 2015 A może ta fiolka zawiera coś związanego z medycyną?
Pytanie
leśniczy
Witam. Nie mam pojęcia co to jest. Długość 76mm, grubość 16mm, materiał prawdopodobnie mosiądz. W środku mniej więcej od połowy znajduję się przezroczysta fiolka. Blokuje ją jakiś mały walec
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.