noname... Napisano 14 Styczeń 2015 Autor Napisano 14 Styczeń 2015 Witam,Proszę o pomoc w identyfikacji. Przedmiotem na ostatnim zdjęciu, bardzo zainteresowany był właściciel pewnego antykwariatu, ale cena którą zaproponował, była tak śmieszna, że wyszedłem bez słowa... ;) Co to może być?Pozdrawiam
noname... Napisano 14 Styczeń 2015 Autor Napisano 14 Styczeń 2015 Przepraszam za jakość zdjeć, robione telefonem... Jeśli trzeba będzie jutro zrobię aparatem...
noname... Napisano 14 Styczeń 2015 Autor Napisano 14 Styczeń 2015 Witam,Proszę o pomoc w identyfikacji. Przedmiotem na ostatnim zdjęciu, bardzo zainteresowany był właściciel pewnego antykwariatu, ale cena którą zaproponował, była tak śmieszna, że wyszedłem bez słowa... ;) Co to może być?Pozdrawiam
Pytanie
noname...
Witam,
Proszę o pomoc w identyfikacji. Przedmiotem na ostatnim zdjęciu, bardzo zainteresowany był właściciel pewnego antykwariatu, ale cena którą zaproponował, była tak śmieszna, że wyszedłem bez słowa... ;) Co to może być?
Pozdrawiam
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.