Napoleon North Napisano 9 Styczeń 2015 Autor Napisano 9 Styczeń 2015 Witam Kiedyś wykopałem taki przedmiot .Ten fragment ma około 14mm.Od czego może być ? Węgiel to to nie jest bo nie brudzi .
torba5 Napisano 9 Styczeń 2015 Napisano 9 Styczeń 2015 Napoleon błagamnie wierz we wszystko co ci piszą łykasz bzdury jak gołąbek ,a co gorsze wielu młodych potem też powielają te bzdury
Napoleon North Napisano 9 Styczeń 2015 Autor Napisano 9 Styczeń 2015 Witam dzięki ...Co to w takim razie może być ?
torba5 Napisano 9 Styczeń 2015 Napisano 9 Styczeń 2015 tego nie wiem wiem jedynie że to nie enkolpion http://www.google.pl/search?q=enkolpion+ru%C5%9B+kijowska&biw=1280&bih=879&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=sNavVLXuE8LsaJ2vgYAM&ved=0CAYQ_AUoAQ#tbm=isch&q=enkolpion
Napoleon North Napisano 9 Styczeń 2015 Autor Napisano 9 Styczeń 2015 Ten przedmiot jest jednym z niewielu ,których do teraz nie udało mi się zidentyfikować. Leży i nic ...;)Mimo to dzięki za jakąkolwiek pomoc .
Pytanie
Napoleon North
Witam
Kiedyś wykopałem taki przedmiot .Ten fragment ma około 14mm.
Od czego może być ? Węgiel to to nie jest bo nie brudzi .
29 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.