koziarzumyslu Napisano 21 Kwiecień 2015 Share Napisano 21 Kwiecień 2015 klamra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koziarzumyslu Napisano 21 Kwiecień 2015 Share Napisano 21 Kwiecień 2015 łuska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koziarzumyslu Napisano 21 Kwiecień 2015 Share Napisano 21 Kwiecień 2015 widok z boku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikami Napisano 21 Kwiecień 2015 Share Napisano 21 Kwiecień 2015 No gratuluję Proxi jak widać opanowana To w przyszłym roku robimy kurs fotograficzny?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 22 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2015 Grześka, czekałem czekałem wklejam ,daj foty jeszcze w stalowej obudowie bo ja nie mam nie wiem czemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 22 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2015 po zdjęciu stalówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 22 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2015 taka sytuacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 22 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2015 czekam na foty z terenu chłopaki coby się jakaś fotorelacja zrobiła w poście ,trza się trochę pochwalić i nie zamazujcie twarzy wszyscy ście piękni i młodzi pozdropodzięki za towarzystwo i napitek wszelaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario7813 Napisano 23 Kwiecień 2015 Share Napisano 23 Kwiecień 2015 Mam nadzieje że Grzesiek się nie obrazi-Prosze bardzo w pełnej okazałości jeszcze raz szczerze gratuluję ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.