OPO82 Napisano 6 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2015 Witam, rok nie czytelny,litery V D I K... Myślę że Pruski Medal myśliwski ale nie jestem pewny, poproszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OPO82 Napisano 7 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2015 druga strona, herb a w herbie wiedzę psa lub niedzwiedzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 7 Styczeń 2015 Share Napisano 7 Styczeń 2015 'delikutaśnie przetrzyj powierzchnię np. oliwką, co pozwoli odczytać więcej szczegółów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 7 Styczeń 2015 Share Napisano 7 Styczeń 2015 chyba jaskiniowców nagradzali za polowanie...deutsche kricket vereine I..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OPO82 Napisano 7 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2015 po przetarciu oliwką odczytałem: na lewej Pałce pisze ??-22, na prawej P U M ?,nad herbem myślałem że pisze Deutsche jednak teraz pisze ?EUTSCKE???na internecie nic nie znalazłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.