snake-918 Napisano 6 Styczeń 2015 Autor Napisano 6 Styczeń 2015 Witam, zamierzam przesiąść się z XLT na inny wykrywacz ( kończy się po 6 latach ) i mam kilka pytan do posiadaczy XP Gmaxx 2,a mianowicie:1. czy gmaxx 2 jest głęboki, głównie chodzę na depozyty 70%, pozostałe 30% to drobnica2. jak z jego stabilnością w zmineralizowanym gruncie, mieszkam w górach i gleba bywa nie zbyt przyjazna, jak ze stabilnością w wilgotnych warunkach np. po deszczu? 3. czy jest solidnie wykonany?4. jak z jego obsługą, trudny?5. czy jest mozliwość serwisu u nas w Polsce?6. czy występuje tu problem z kablem jak podobno w przypadku Goldmaxx power, moze inne wady?Z góry dziękuję. Nie za wiele informacji o tym wykrywaczu w sieci.
Tomax Napisano 6 Styczeń 2015 Napisano 6 Styczeń 2015 Witaj.To co wiem na 100%ad. 3. - takad. 4. - prostyad. 6 - mam GMP od 3 lat, mailowałem z wieloma użytkownikami goldmaxx power i nikt z nich nigdy nie miał problemów z kablem (i nie tylko), a gmaxx i goldmaxx mechanicznie są identyczne. ad. 5 - czasem może być taniej wysłać do producenta niż dać zarabiać w kraju.
snake-918 Napisano 6 Styczeń 2015 Autor Napisano 6 Styczeń 2015 dzieki, moze ktos jeszcze cos sie wypowie
dino73 Napisano 6 Styczeń 2015 Napisano 6 Styczeń 2015 Tutaj masz fajny opis G-maxx 1 http://www.thesaurus.com.pl/gazeta/numer3/maxx.html
okrezna5 Napisano 6 Styczeń 2015 Napisano 6 Styczeń 2015 Wydaje się byc uniwersalnym Detektorem podobno dobrze sobie radzi z kolorem i jest głęboki, sam się chyba skuszę na Gmaxx II choc ciągnie mnie w stronę Deusa .
snake-918 Napisano 7 Styczeń 2015 Autor Napisano 7 Styczeń 2015 dzięki koledzy za wszelką pomoc, chociaż szkoda, że nie ma nikogo kto jest bezpośrednim użytkownikiem tego sprzętu i mógłby podzielić się swoimi doświadczeniami
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.