Rivean Napisano 5 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2015 Proszę o identyfikację guzika.Znaleziony w okolicach Krakowa. Gruba patyna, miejscami zerwana co uniemożliwia identyfikację, prawdopodobnie pozłacany - sugeruję się jasnożółtą plamką na awersie (na godzinie 18) i wokół pozostałości po uszku na rewersie.Napisy jakie udało mi się rozszyfrować: *BIRMINGHAM PL T D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rivean Napisano 9 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2015 Ok,z użyciem mocniejszego sprzętu optycznego odszyfrowałem ze PL T D o którym pisałem to PLATED. Czyli cały napis to BIRMINGHAM PLATED. Może teraz będzie łatwiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 9 Styczeń 2015 Share Napisano 9 Styczeń 2015 cywilny,populares. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.