Skocz do zawartości

Pak 40 reaktywacja

Tankist

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Gratulujemy ukończonego projektu.

Jeżeli macie zebraną załogę do ów PAK-a, chętnie wspomożemy współcześnie napisanymi na podstawie źródeł historycznych instrukcjami działoczynu i obsługi armaty (w języku angielskim). Swego czasu obdarowali nas nimi koledzy z Finlandii podczas szkolenia na stugach.

kontakt - srh@die-freiwilligen.pl

Pozdrawiamy,
Napisano

To pierwszy odbudowany z części Pak 40 w kraju.
Gwoli wyjaśnienia, bo chyba nie wszyscy doczytali, projekt tylko wspomagałem. Pak nie jest mój, a ewentualne propozycje przekazuję właścicielowi. Fotki z pierwszej imprezy.

Napisano
I jeszcze jedno, faktycznie niektórzy nie wytrzymali ciśnienia. Ot taka zwykła, bezinteresowna ludzka zawiść.
A posiadanie konta na portalu aukcyjnym czy forum dyskusyjnym, żaden wstyd ani ujma. Jeżeli ktoś poważnie traktuje swoje kolekcjonerstwo, wręcz konieczność.
Mądremu tłumaczyć nie trzeba dlaczego, a mądry inaczej i tak wie swoje, więc szkoda słów.
Napisano
gratuluje takiej inicjatywy kolejny ciekawy eksponat nam przybywa. Nie ma co się przejmować innymi bo albo nie pomogą z zawiści lub z chęci zrobienia na tym dobrego interesu tzw handlarze. Osobiście popieram taka inicjatywę i jak bym miał możliwość to bym dołożył swoją cegiełkę bo przecież to nas wszystkich będzie cieszyć a nie tylko 1 osobę. Szkoda że nie mam nic co wam się przyda bo bym wam oddał od razu lepiej że jest to w całości niż zalega w piwnicy czy innych komórkach w kawałkach. Osobiście podziwiam takie osoby co mimo wielu przeszkód potrafią doprowadzić takie projekty do końca. Na zakończenie chciałbym dodać że to kawał dobrej roboty i nich długo cieszy nasze oczy.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie