trzykorony Napisano 4 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2015 Witamproszę o pomoc w identyfikacji tego medalika , na drugiej stronie jest jakaś postura człowieka lecz jest prawie że niewidoczna , na środku herbie słabo widoczny napis na drugim zdjęciu napisałem co rozczytałem Z góry bardzo dziękuje za pomoc .pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trzykorony Napisano 4 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2015 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trzykorony Napisano 4 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2015 i 3 zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raned Napisano 4 Styczeń 2015 Share Napisano 4 Styczeń 2015 Maksyma trzech muszkieterów po niemiecku Jeden za wszystkich, wszyscy za jednego". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trzykorony Napisano 4 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2015 oo dzięki już coś wiem ale chyba to niema nic wspólnego z militarią , pewnie talizman jakiegoś cywila czy coś . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trzykorony Napisano 4 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2015 http://wolneforumgdansk.pl/viewtopic.php?t=1218 podobny te same słowa tylko mój chyba straszy jest jeszcze ktoś ma jakieś sugestie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mj Napisano 9 Styczeń 2015 Share Napisano 9 Styczeń 2015 Jakieś odznaczenie straży pożarnej. Widać drabinę i toporki, a i sama maksyma bardzo pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.