bartekchorzemin10 Napisano 3 Styczeń 2015 Autor Napisano 3 Styczeń 2015 Proszę o identyfikacje. Zastanawiam się czy to jest francuska menażka z okresu I wojny swiatowej ?? :)
bartekchorzemin10 Napisano 3 Styczeń 2015 Autor Napisano 3 Styczeń 2015 Proszę o identyfikacje. Zastanawiam się czy to jest francuska menażka z okresu I wojny swiatowej ?? :)
akcej Napisano 4 Styczeń 2015 Napisano 4 Styczeń 2015 Mój ulubiony temat :)To jest gamelle individuelle modèle 1852 w środku powinien jeszcze być rondelek i uchwyt do niego http://forum.dobroni.pl/f,umundurowanie-francuskie-podczas-i-wojny-swiatowej,43298,25.html
bartekchorzemin10 Napisano 4 Styczeń 2015 Autor Napisano 4 Styczeń 2015 Dziękuje bardzo za potwierdzenie mojej tezy. Większość moich znajomych uważała, że to totalny złom z okresu PRL jednak nie. Kolejna pamiątka cenna historycznie do mojej kolekcji :)
akcej Napisano 4 Styczeń 2015 Napisano 4 Styczeń 2015 Powiedz znajomym że nie wiedząTo może byc pamiątka po armii gen. Hallerajesli chcesz więcej info pisz na prv pozdrawiam akcejPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 00:18 05-01-2015
Pytanie
bartekchorzemin10
Proszę o identyfikacje. Zastanawiam się czy to jest francuska menażka z okresu I wojny swiatowej ?? :)
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.