jarekk73 Napisano 28 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2014 Witam wszystkich,jestem nowy a zalogowałem się ponieważ szukam zaginionych pamiątek rodzinnych. Posiadam legitymacje do Srebrnego Krzyża Zasługi z Mieczami nr legitymacji 9384 z dnia 18 lipca 1947 oraz do medalu Wojska nr legitymacji 6291 z dnia 10.1.1946. Legitymacje są medali brak. Z tego co dowiedziałem się w internecie Medal Wojska nie był numerowany a Krzyż Zasługi czasami tak a czasami nie. Proszę o pomoc w ustaleniu czy do legitymacji powinny przynależeć medale z numerami czy też nie.PozdrawiamJarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 28 Grudzień 2014 Share Napisano 28 Grudzień 2014 to najpierw poczytaj, potem pisz...http://www.odkrywca.pl/uwaga-zanim-dodasz-post-na-forum-przeczytaj-to-,227091.html#227091 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.