krzesław Napisano 26 Grudzień 2014 Autor Napisano 26 Grudzień 2014 Witam ostatnio trafiło mi się coś takiego podejrzewam iż jest to ozdoba do mebla,lecz mogę się mylić.Na ozdobie widnieje wykonany ręcznie herb.Z góry dziękuję.
krzesław Napisano 26 Grudzień 2014 Autor Napisano 26 Grudzień 2014 Witam ostatnio trafiło mi się coś takiego podejrzewam iż jest to ozdoba do mebla,lecz mogę się mylić.Na ozdobie widnieje wykonany ręcznie herb.Z góry dziękuję.
Hansdekawka Napisano 27 Grudzień 2014 Napisano 27 Grudzień 2014 Obejrzyj zdjęcie, które zamieściłeś :(
Weles Napisano 27 Grudzień 2014 Napisano 27 Grudzień 2014 Hansdekawka prawdę napisał..znaczek pocztowy a nie fota..być może jakaś ozdoba ale ręcznej roboty na tej focie nie widać..jakiś odlew pewnie..
Pytanie
krzesław
Witam ostatnio trafiło mi się coś takiego podejrzewam iż jest to ozdoba do mebla,lecz mogę się mylić.Na ozdobie widnieje wykonany ręcznie herb.Z góry dziękuję.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.