malolat petka Napisano 21 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2014 Witam wszystkich szanownych forumowiczów . Będę tu zamieszcał zdjęcia z ciekawszych wypadów. Pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malolat petka Napisano 21 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2014 Takie oto graty nakopaliśmy z kumplem na ruskich pozycjach niedaleko forsowania odry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malolat petka Napisano 21 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2014 Generalnie to co widać , spalona czarny podniosła mi ciśnienie strasznie , w momencie wykopywania wykrywka na ramieniu i stwierdzam że nic tu nie ma i trzeba miejsce zmienić ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malolat petka Napisano 21 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2014 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malolat petka Napisano 21 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2014 Na przestrzeni kilku metrów kwadratowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malolat petka Napisano 21 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2014 Wczorajszy hit dnia, popularny ale jak na bardzo krótki wypad w dobrze przekopane miejsce byłem zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malolat petka Napisano 21 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2014 A to dzisiejszy hit dnia z tego samego miejsca co wczoraj . Prawdopodobnie od pruskiego sztandaru . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malolat petka Napisano 21 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2014 A tak po umyciu . przepraszam za słabą jakość foto ale to wszystko co mogę wykrzesać z telefonu przy sztucznym świetle. Orzeł kaleka ale da się go naprawić a stan całkiem fajny . Na dziś to tyle. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrV Napisano 22 Grudzień 2014 Share Napisano 22 Grudzień 2014 Fajna miejscówka, widać, że nieruszana ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malolat petka Napisano 22 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2014 Miejsce jest tak przekopane że nikt normalny tam już nie kopie. Nóżka przy nóżce i czasem coś wyskoczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marrio Napisano 26 Grudzień 2014 Share Napisano 26 Grudzień 2014 foty do bani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malolat petka Napisano 26 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2014 Mikołaj wysłuchał moje prośby o sprzęt do robienia normalnych zdjęć i trzeba było wypróbować a że dziś mogłem się wyrwać to już był cud ale tego co było w terenie wcale się nie spodziewałem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malolat petka Napisano 26 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2014 komentarz zbędny ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malolat petka Napisano 26 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2014 ciężko było ale wytargałem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malolat petka Napisano 26 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2014 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malolat petka Napisano 26 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2014 kanka poszła na pierwszy ogień , woda gruntowa zrobiła swoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malolat petka Napisano 26 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2014 hit z kanki, jedyna rzecz która ostała się w całości , te gacie to chyba zbrojone były Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malolat petka Napisano 26 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2014 ale termos podniósł ciśnienie konkretnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malolat petka Napisano 26 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2014 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malolat petka Napisano 26 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2014 no i zawartość ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malolat petka Napisano 26 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2014 takie tam , nie było tego na co po cichutku liczyłem ale i tak byłem bardzo zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malolat petka Napisano 26 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2014 i cywilne i wojskowe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malolat petka Napisano 26 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2014 lufcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malolat petka Napisano 26 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2014 tyle sztućców :) niestety nawet to plater Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malolat petka Napisano 26 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2014 wypad bardzo w porządku :) świnta , świnta i po świntach , pozdrawiam .ps.,,marrio,, już zadowolony ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.