Skocz do zawartości

Wykrywacz metali Teknetics EuroTek 8

Angel_Death

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam ,szanownych forumowiczów ,Przybywam z krainy kwitnącej pyry
Od dłuszczego czasu nosze ,się zamiarem zakupu wykrywacza Niestety skromny fundusz emeryta Rozglądam sie i tak ,wpadł mi w oko Wykrywacz metali Teknetics EuroTek 8 Podaje linka http://wykrywaczemetali.com.pl/wykrywacze-dla-poszukiwaczy/wykrywacz-metali-teknetics-eurotek-8-3759
Trochę poczytałem o nim,Ktoś ze znajomych mówi ,spróbuj,Ale postanowiłem spytać was szanowni forumowicze Ma ,ktoś ,taki Co o nim sadzicie Pozdrawiam
Napisano
Na początek kup sobie nowy sprzęt,że byś nie miał rozterki czy aby na pewno sprzt jest sprawny.Masz do wyboru Eurotek Pro - Ace 250 - Delta - Coinmaster Pro.Kazdy będzie dobry.
Napisano
Tylko ten Teknetics jest na poziomie Ace 150. Nie ma tak samo pinpointa. Czyli może być czasem problem z namierzaniem. Działać działa, zawsze coś tam wykopiesz, to nie chinol :)
Napisano
Prawda jest taka, że im droższy sprzęt kupisz tym mniej się śmieci nakopiesz a zarazem tym więcej przyjemności z tego zaczerpniesz.

Poleciłbym Ci coś ze stajni Garretta bo ten pinpoint w wykrywce jest jednak całkiem przydatny... i znów wszystko sprowadza się do ilości przekopanej ziemi i machnięć kupkami ziemi przed cewką... chyba, że masz jakiś pinpointer to zmienia postać rzeczy.

Pozdrawiam
Nruji
Napisano
dozbieraj 200 zł i kup Eurt Tek pro.. będziesz zadowolony... jeśli chodzi o wcześniejsze propozycje to jak dla mnie troche się umordujesz... pozdr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie