Angel_Death Napisano 16 Grudzień 2014 Autor Napisano 16 Grudzień 2014 Witam ,szanownych forumowiczów ,Przybywam z krainy kwitnącej pyryOd dłuszczego czasu nosze ,się zamiarem zakupu wykrywacza Niestety skromny fundusz emeryta Rozglądam sie i tak ,wpadł mi w oko Wykrywacz metali Teknetics EuroTek 8 Podaje linka http://wykrywaczemetali.com.pl/wykrywacze-dla-poszukiwaczy/wykrywacz-metali-teknetics-eurotek-8-3759Trochę poczytałem o nim,Ktoś ze znajomych mówi ,spróbuj,Ale postanowiłem spytać was szanowni forumowicze Ma ,ktoś ,taki Co o nim sadzicie Pozdrawiam
romanrp Napisano 17 Grudzień 2014 Napisano 17 Grudzień 2014 kup sobie golden maska 1+ uzywanego mysle ze za 750 kupisz za ta cene niema lepszego sprzetu ktory przewyzsza o wiele drozsze sprzety
anRO Napisano 17 Grudzień 2014 Napisano 17 Grudzień 2014 Na początek kup sobie nowy sprzęt,że byś nie miał rozterki czy aby na pewno sprzt jest sprawny.Masz do wyboru Eurotek Pro - Ace 250 - Delta - Coinmaster Pro.Kazdy będzie dobry.
BRAT_MIH Napisano 17 Grudzień 2014 Napisano 17 Grudzień 2014 Tylko ten Teknetics jest na poziomie Ace 150. Nie ma tak samo pinpointa. Czyli może być czasem problem z namierzaniem. Działać działa, zawsze coś tam wykopiesz, to nie chinol :)
Nruji Napisano 19 Grudzień 2014 Napisano 19 Grudzień 2014 Prawda jest taka, że im droższy sprzęt kupisz tym mniej się śmieci nakopiesz a zarazem tym więcej przyjemności z tego zaczerpniesz.Poleciłbym Ci coś ze stajni Garretta bo ten pinpoint w wykrywce jest jednak całkiem przydatny... i znów wszystko sprowadza się do ilości przekopanej ziemi i machnięć kupkami ziemi przed cewką... chyba, że masz jakiś pinpointer to zmienia postać rzeczy.PozdrawiamNruji
Handrich Napisano 19 Grudzień 2014 Napisano 19 Grudzień 2014 dozbieraj 200 zł i kup Eurt Tek pro.. będziesz zadowolony... jeśli chodzi o wcześniejsze propozycje to jak dla mnie troche się umordujesz... pozdr
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.