QubaWypruwacz Napisano 4 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2014 Witam wszystkich serdeczniePewna starsza osoba (nieposiadająca internetu) poprosiła mnie abym poszukał kontaktów do różnych GRH w województwie kujawsko-pomorskim. Osoba te chcę się włączyć w rekonstrukcję.Mam prośbę do szanownego grona o podanie kontaktów, stron internetowych, adresów email, a przede wszystkim numerów tel. do różnych GRH na terenie województwa kujawsko-pomorskiego.Nie wszystkie GRH mają własne strony internetowe, a numery tel znalezione w internecie mogą być nieaktualne. Stąd moja prośba.Informację można do mnie wysyłać poprzez PW, albo email jakub-skiba3@wp.plZ góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi.ko Napisano 8 Grudzień 2014 Share Napisano 8 Grudzień 2014 Może najlepiej napisz - rekonstrukcją jakiego okresu/wojska dana osoba jest zainteresowana. A każda działająca grupa jakąś stronę czy forum posiada. I by to znaleźć nie trzeba wcale wiele zachodu. Udostępniać nieznanym sobie osobom numery telefonów jest działaniem lekko samobójczym. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.