Skocz do zawartości

Forse CoRe NOKTA

kamil8701

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Widziałem ten wykrywacz w akcji , nawet spoko. Zalicza się z pewnością do wyższej półki.
W nocy możesz sobie włączyć wibrację i do tego masz wbudowaną latarką. Dyskryminacja daję radę. A to ,że nie ma dużego wyświetlacza wcale go nie skreśla.

bubbers

-No nie znam tej wykrywki ale sprzęt świetny na pewno nie jest."

Ludziska piszcie tylko konkrety bo takie komentarze jak te wyżej zniechęcają tylko nowych użytkowników do zaglądania na forum !
Napisano
Wydaje mi się że moja opinia jest trafna co do tego wykrywacza,jak można napisać że wykrywacz jest nawet spoko i zaliczać go od razu do górnej póły?bo ma światełko i wibracje?następny turecki wynalazek. Raned napisz mi dlaczego warto dać te 3000 zł za tą wykrywkę?Przecież jest wiele innych sprawdzonych,z lepszymi osiągami i na pewno tańszych wykrywaczy jak ten szmelc.
Napisano
Wykrywacz jest bardzo dobry, zobacz filmy na YouTube (nie mam interesu w reklamie, ponieważ nie sprzedaję tych wykrywaczy póki co). Ma lepszą niż dobrą dyskryminację, bardzo dobry zasięg - hełm na metrze wykryje, jest w miarę wyważony, ma wszystkie potrzebne ustawienia, podświetlany wyświetlacz, jest dobrze wykonany, można by jeszcze poprawić parę drobiazgów, ale Nokta na pewno nad tym pracuje.
Napisano
Przecież moja cibola prawie z metra bierze hełm to nie wiem co to za osiągnięcie,nie czepiałbym się gdyby ten wykrywacz kosztował z 1800zł ale aktualna cena jest zbyt wysoka jak na taki wykrywacz.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie