kamil8701 Napisano 24 Listopad 2014 Autor Napisano 24 Listopad 2014 Witam Serdecznie ma ktos ten wykrywacz Forse CoRe nadaje sie pod Militarke ??i monetki z góry dzieki Pozdrawiam
Raned Napisano 24 Listopad 2014 Napisano 24 Listopad 2014 bubbers nie wypowiadaj opinii o czymś czego nie znasz.
bubbers Napisano 24 Listopad 2014 Napisano 24 Listopad 2014 No nie znam tej wykrywki ale sprzęt świetny na pewno nie jest.
Raned Napisano 24 Listopad 2014 Napisano 24 Listopad 2014 Jest wystarczająco dobry a nawet lepiej, ja w przeciwieństwie do Ciebie znam ten wykrywacz.
piotr01051989 Napisano 25 Listopad 2014 Napisano 25 Listopad 2014 Widziałem ten wykrywacz w akcji , nawet spoko. Zalicza się z pewnością do wyższej półki. W nocy możesz sobie włączyć wibrację i do tego masz wbudowaną latarką. Dyskryminacja daję radę. A to ,że nie ma dużego wyświetlacza wcale go nie skreśla. bubbers -No nie znam tej wykrywki ale sprzęt świetny na pewno nie jest."Ludziska piszcie tylko konkrety bo takie komentarze jak te wyżej zniechęcają tylko nowych użytkowników do zaglądania na forum !
bubbers Napisano 26 Listopad 2014 Napisano 26 Listopad 2014 Wydaje mi się że moja opinia jest trafna co do tego wykrywacza,jak można napisać że wykrywacz jest nawet spoko i zaliczać go od razu do górnej póły?bo ma światełko i wibracje?następny turecki wynalazek. Raned napisz mi dlaczego warto dać te 3000 zł za tą wykrywkę?Przecież jest wiele innych sprawdzonych,z lepszymi osiągami i na pewno tańszych wykrywaczy jak ten szmelc.
Raned Napisano 26 Listopad 2014 Napisano 26 Listopad 2014 Wykrywacz jest bardzo dobry, zobacz filmy na YouTube (nie mam interesu w reklamie, ponieważ nie sprzedaję tych wykrywaczy póki co). Ma lepszą niż dobrą dyskryminację, bardzo dobry zasięg - hełm na metrze wykryje, jest w miarę wyważony, ma wszystkie potrzebne ustawienia, podświetlany wyświetlacz, jest dobrze wykonany, można by jeszcze poprawić parę drobiazgów, ale Nokta na pewno nad tym pracuje.
bubbers Napisano 27 Listopad 2014 Napisano 27 Listopad 2014 Przecież moja cibola prawie z metra bierze hełm to nie wiem co to za osiągnięcie,nie czepiałbym się gdyby ten wykrywacz kosztował z 1800zł ale aktualna cena jest zbyt wysoka jak na taki wykrywacz.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.