dyr.Dymalla Napisano 22 Listopad 2014 Autor Share Napisano 22 Listopad 2014 Krzyż wykonany ze srebra ,długość ramion 3,8 cm. Środka brak. Słabo widoczna sygnatura na zawieszce; FM" i cyfra chyba 975. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyr.Dymalla Napisano 22 Listopad 2014 Autor Share Napisano 22 Listopad 2014 Druga strona medalu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyr.Dymalla Napisano 22 Listopad 2014 Autor Share Napisano 22 Listopad 2014 Takie maleństwo z cynku. Czy to zwykła wpinka dla cywili czy coś z umundurowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyr.Dymalla Napisano 22 Listopad 2014 Autor Share Napisano 22 Listopad 2014 Druga strona, słabo widoczne miejsce po szpilce czy też wąsie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Senemedar Napisano 23 Listopad 2014 Share Napisano 23 Listopad 2014 To chyba o tej wpincehttp://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=664484 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyr.Dymalla Napisano 23 Listopad 2014 Autor Share Napisano 23 Listopad 2014 Chyba słabo się przyłożyłem do szukania, dzięki Senemedar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zozu Napisano 27 Listopad 2014 Share Napisano 27 Listopad 2014 Łotewski Order Trzech Gwiazd- nadawany dla Łotyszy jak i obcokrajowców za osiągnięcia kulturalne, naukowe,sportowe, biznesowe...Nadawany od 1924 roku z okazji utworzenia Państwa Łotewskiego.W 1940 roku ruscy za mocno zainteresowali się" Łotwą i nie przyznawano tego odznaczenia. Reaktywacja nastąpiła po 1994 roku kiedy to Łotwa(oczywiście za zgodą swoich wschodnich sąsiadów)odzyskała niepodległość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyr.Dymalla Napisano 27 Listopad 2014 Autor Share Napisano 27 Listopad 2014 Jestem pod wrażeniem.Założyłem już, że będzie to jakiś order bractwa kurkowego, Łotwa to prawdziwe zaskoczenie. Dziękuję zozu" za miłą wiadomość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.