piotrek vickers Napisano 17 Listopad 2014 Autor Napisano 17 Listopad 2014 WitamOstatnio przeszukałem miejsce gdzie wg miejscowych stał niemiecki czołg, który okazał się transporterem opancerzonym, mam kilka części, jednak chciałbym się dowiedziec gdzie były umocowane na transporterze i do czego służyły.
piotrek vickers Napisano 17 Listopad 2014 Autor Napisano 17 Listopad 2014 te sprężyny to chyba nakładki zimowe na gąsienice
zdzichu1973 Napisano 30 Listopad 2014 Napisano 30 Listopad 2014 Do kolegi agnara: ja tak a kolega? Proszę sprawdzić schematy gdzie widoczne jest wnętrze spustu
piotrek vickers Napisano 20 Listopad 2014 Autor Napisano 20 Listopad 2014 Ponownie wybrałem się na poszukiwanie części, duży odlew ok 25 kg, wymiary ok 50*60 cm, blok silnika?
piotrek vickers Napisano 20 Listopad 2014 Autor Napisano 20 Listopad 2014 Częśc silnika, od wydechu?ma wpust i wypust
Pytanie
piotrek vickers
Witam
Ostatnio przeszukałem miejsce gdzie wg miejscowych stał niemiecki czołg, który okazał się transporterem opancerzonym, mam kilka części, jednak chciałbym się dowiedziec gdzie były umocowane na transporterze i do czego służyły.
33 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.